Bedrijfswagen inrichting

Bedrijfswagen inrichting
Bedrijfswageninrichting
Mobility4all Bedrijfswageninrichting is het adres voor de inbouw van al uw bedrijfswagen. Advies op maat is mogelijk door flexibele toepassingsmogelijkheden te gebruiken.
Onze ruime ervaring in het secuur bouwen van rolstoeltoegankelijke voertuigen gebruiken wij om voor u een perfecte aanpassing te maken met maximaal gebruikersgemak.
Uiteraard leveren wij ook voor alle bedrijfswagens wanden en vloeren. Tevens zijn wij leverancier van diverse accessoires zoals: Safebumpers, opstaptreden, sidebars, imperiaals/glasrestelen, bumperbescherming, omvormers, brandblussers en verlichting.
U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor uw bedrijfswageninrichting. U kunt bij ons ook terecht voor diverse accessoires voor uw bedrijfswagen. Zoals:

Sidebars
Sidebars geven uw bedrijfswagen niet alleen een stijlvol uiterlijk maar ze beschermen uw bedrijfswagen ook tegen aanrijd- en beladingschades.

Imperiaals/glasresteels
Onze imperialen zijn standaard uitgevoerd met een ladderrol en geluidswikkel. Een innovatie die windgeruis minimaliseert.

Bumperbescherming
De achterbumper wordt beschermd tegen kleine schades door deze aluminium bumperbescherming.

Safebumpers
De Safebumper is de perfecte bescherming van uw bedrijfswagen. Geen dure parkeerschades meer aan de achterzijde van uw bedrijfswagen.

Verlichting
Wij leveren diverse soorten LEDverlichting voor in de laadruimte maar ook werklampen voor bijvoorbeeld achter op uw wagen. Tevens leveren wij ook signaalverlichting zoals LED zwaailampen, LED flitsbalken en LED grille- en opbouwflitsers.

Overige accessoires
Uiteraard kunt bij ons ook terecht voor de volgende accessoires:accessoires: wanden, ladingvastzetsystemen, kledingstangen, dakventilatoren, EHBO trommels, brandblussers, op maat gemaakte houten scheidingswanden.

Bedrijfswagen inrichting
5 (100%) 1 vote

MENU