Social Statement

Social Fairness:
“Verantwoord ondernemen begint bij jezelf”. Vanuit deze gedachte start social fairness bij een duurzaam inkoopbeleid en ketenverantwoordelijkheid.
Bij Mobility4all vinden wij het belangrijk dat de herkomst en de wijze van productie bekend is en dat deze voldoet aan de maatschappelijke normen en waarden.

Onze visie:
Onze ketenverantwoordelijkheid past bij onze visie over social fairness.

Wij werken graag samen met gelijkgestemde partners en blijven focussen op verbeterkansen.

In de voertuigen die wij geschikt maken voor rolstoel- en scootmobielvervoer vervoer kunnen vele onderdelen en materialen worden hergebruikt.

Ook bieden wij de mogelijkheid om in een op maat aan te passen voertuig, gebruikte materialen toe te passen. Dit komt het milieu ten goede en werkt kostenbesparend voor u als klant.

Wij streven ernaar te ondernemen op een manier die leidt tot financiële gezondheid enerzijds en lange termijn voortbestaan anderzijds.

Randvoorwaarden hierbij zijn het creëren van win-win situaties met alle partijen waarmee we graag een langdurige relatie opbouwen.

Ons standpunt:
Mobility4all streeft ernaar bewust volgens de hedendaagse ideeën ten aanzien van Social Fairness te ondernemen. En onderkennen dat een duurzame bedrijfsvoering uitsluitend kan worden bereikt wanneer de drie aspecten van duurzaamheid People (mensen), Planet (milieu) en Profit (winst/waarde) in de juiste balans worden ingevuld en gerespecteerd.

Wij zorgen daarom graag voor een juiste balans tussen werknemer en werkgever, goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Recycling:
Bij Mobility4all doen wij bewust aan afvalscheiding. O.a. banden, oud papier en karton, metalen en oud ijzer, cartridges en toners, oude mobieltjes, accu’s en battterijen worden op een verantwoorde manier ingezameld.

Social Statement
5 (100%) 1 vote

MENU