Eloflex rolstoel


Mobility4all is trotse dealer van een volledig nieuw type opklapbare elektrische rolstoel.
Deze compacte Eloflex is zeer eenvoudig in gebruik, opklapbaar, zeer licht, en biedt een groot aantal unieke functies voor extra vrijheid, comfort en gemak. Dit is grotendeels te danken aan de uitgekiende constructie en het gebruik van de modernste technologie, die samen een uiterst lichte en compacte rolstoel voor lange afstanden mogelijk maken. Met 5 verschillende modellen van 120kg tot 200kg draagvermogen, van groot naar zeer compact (maar altijd opklapbaar) is er ALTIJD een model wat het beste bij u past. Met de vele beschikbare opties krijgt u net dat beetje meer gemak en plezier aan uw Eloflex.


Dankzij het slimme ontwerp kunt u uw Eloflex elektrische rolstoel in enkele seconden inklappen.
Dankzij het lage gewicht en compacte ontwerp is het een fluitje van een cent om de rolstoel in uw auto te tillen, in een kast op te bergen of in te checken tijdens het vliegen.
Het is gemakkelijk te begrijpen hoe een Eloflex een positieve invloed kan hebben op uw dagelijks leven.

 

 

Het compacte ontwerp van een Eloflex maakt het de meest flexibele elektrische rolstoel op de markt. Met zijn kleine draaicirkel en hoge precisie is hij geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze comfortabele rolstoel maakt het gemakkelijk om in smalle ruimtes te navigeren of door smalle deuren te gaan.

 

 

 

Dit is een elektrische rolstoel voor mensen die graag onderweg zijn en de vrijheid en flexibiliteit willen om de rolstoel mee te nemen in hun auto of op reis. De degelijke inklapbare constructie, gecombineerd met het lage gewicht, maakt het gemakkelijk in te checken voor een vlucht of voor reizen per bus, trein of boot. Neem contact met ons op voor een van de 5 type’s die het beste bij u past. Mobility4all maakt u graag een vrijblijvende aanbieding.

 

 

Beschikbare Eloflex opties:
* Verbredingskit 10-15cm
* Dyna Airpad kussen.
* Beschermhoes voor in vliegtuig.
* Voetsteun verlenger.
* Volledig verstelbare hoofdsteun.
* Intuïtieve bediening voor duwer. (model W)
* Joystick verlenger.
En nog heel veel meer.
Scootmobiel lift / rolstoellift voor montage in kofferbak auto of bus

Indien u niet de kracht heeft om uw Eloflex zelf in uw auto te tillen? Dan biedt Mobility4all u de mogelijkheid aan om een zeer compacte kofferbaklift / rolstoellift in uw kofferbak te monteren.  Voor nagenoeg iedere auto is hier een voertuig specifieke oplossing voor. Wilt u daar meer informatie over? klik dan op deze link

 

Bekijk hier enige Filmpjes van de Eloflex.

 

Top