Wilt u liever uw gebruikte of nieuwe rolstoelbus (gesponsord) leasen?

Lease

Uw gebruikte of nieuwe (gesponsorde) rolstoelbus leasen

Mobility4all biedt u de mogelijkheid om uw (gesponsorde) gebruikte of nieuwe voertuig te leasen tegen de BEST mogelijke prijs.

Deze mogelijkheid bieden we aan bedrijven, taxi ondernemingen,  Non-profitorganisaties, zorginstellingen of stichtingen waarvan het budget of de begroting (net) niet toereikend is.
Wij bieden deze financiering (te combineren met sponsoring) voor zowel gebruikte als nieuwe voertuigen.

Het is enorm lastig om een goede vergelijking te maken tussen de verschillende leasemaatschappijen en daarnaast ook nog een goede eerlijke leaseprijs te bedingen.
Gezamenlijk met onze partner ontzorgt Mobility4all u ook hierin.
Op het lease veiling platform van onze partner brengen wij uw auto, bus, rolstoelauto of rolstoelbus in,  en verschillende leasemaatschappijen komen met een leaseprijs. Hierdoor heeft u gegarandeerd de laagste leaseprijs tegen de beste voorwaarden. Onze dienst is gratis en geheel vrijblijvend. U bepaalt zelf of u gebruik maakt van het aanbod van de laagst biedende leasemaatschappij. Pas als u ons toestemming geeft, verstrekken we uw gegevens aan de leasemaatschappij.

Uw voordelen op een rij:

  • Gegarandeerd kostenbesparing op de leaseprijs
  • Geheel vrijblijvend aanbod
  • Kosteloos
  • Tijdbesparing
  • Vergelijken was nog nooit zo makkelijk
  • Onafhankelijk advies
  • Transparant
  • Anoniem, wij respecteren je privé gegevens en de bedrijfsgegevens wij zullen deze gegevens nooit zonder toestemming verstrekken.

 

Gesponsorde Mobiliteit :

Voorbeeld van gesponsorde bus

Via een van de met zorg geselecteerde partners is het mogelijk om non-profit organisaties of stichtingen financieel  te ondersteunen in het realiseren van de aanschaf.
Mobility4all brengt u graag met hen in contact.
Deze partner van Mobility4all zorgt met de hulp van lokale sponsoren,  dat u uw auto, bedrijfsauto of 9-persoons rolstoelbus geheel of gedeeltelijk gefinancierd wordt.

Het gaat hier om een win-win situatie. Door de maatschappelijk betrokkenheid van de lokale ondernemer krijgt deze hier hele mooie publiciteit voor retour.
Een maatschappelijk verantwoordelijke ondernemer die graag wat goeds wil doen voor zijn omgeving  zal hier ook graag aan mee willen werken. Afhankelijk van het succes van de campagne wordt dit een jong gebruikte met weinig kilometers of een nieuw voertuig.
Het belangrijkste is;  Dat u weer op een betaalbare manier mobiel bent.

Top