9-persoons rolstoelbus te huur

Verhuur

Wilt u een aangepaste auto of rolstoelbus huren? Schakel dan Mobility4All B.V. in! Bij ons kunt u een eenvoudig toegankelijke 9-persoons rolstoelbus (met airco) huren. Volgens de BOVAG-verhuurvoorwaarden kunnen wij u hierop voor een vastgestelde periode een aanbieding doen. U mag de aangepaste auto (of invalidenbus) voor een dag, maar ook voor een week huren.

Wanneer een aangepaste auto huren uitkomst biedt

Gaat u een dagje uit, heeft u een feestje of gaat u op vakantie en wilt u iemand meenemen die in een rolstoel zit? Dan biedt het huren van een aangepaste auto of een multifunctionele 9-persoons invalidenbus zeker uitkomst. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat uw eigen aangepaste auto bij ons is gebracht voor onderhoud en dat u een rolstoelbus wilt huren om toch mobiel te blijven. Is dit laatste het geval? Dan geven we u graag een leuke korting op de huurprijs. Om onze 9-persoons rolstoelbus te huren, dient u wel 23 jaar of ouder te zijn en over een B autorijbewijs te beschikken.

De eigenschappen van de invalidenbus die u bij ons kunt huren

De invalidenbus die u bij ons kunt huren, beschikt over vastzetsystemen voor rolstoelen, welke voldoen aan de allernieuwste ISO10542 certificaten en over de code VVR (Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden). U bent er dus van verzekerd dat u de rolstoelen veilig vervoert. U kunt in de rolstoelbus diverse combinaties maken. Kies er bijvoorbeeld voor om twee rolstoelen en vijf ‘lopers’ (inclusief de chauffeur) te vervoeren. Ook kunt u ervoor kiezen geen rolstoelen te vervoeren. Dan is het gewoon een heel ruime en comfortabele 9-persoonsbus.

Ontdek onze tarieven

Heeft u interesse in het huren van een rolstoelbus? Bekijk dan eens onze verhuurtarieven en neem contact met ons op om naar de beschikbaarheid van de bus te vragen. Wilt u liever uw rolstoelbus gedeeltelijk leasen of laten sponsoren? Of wilt u een tweedehands rolstoelbus kopen? Ook dat is bij Mobility4All B.V. mogelijk! Neem contact met ons op door te bellen naar 085 7730 337 of een e-mail te sturen naar info@mobility4all.nl. Wij helpen u graag verder.

                   

Top